Stacks Image 41


…collectief naar de glaswand

Dit wordt van een moderne systeemwand verwacht:

TRANSPARANTIE, HELDERHEID EN DUURZAM


Stacks Image 196
Stacks Image 53
Stacks Image 194

De Obiwand systeemwand

De Obiwand onderscheidt zich door een diversiteit in uitvoeringen en het montage gemak waarom de Obiwand jouw project tot een succes maakt. Beter kunnen wij de Obiwand niet omschrijven, een strak systeem dat aanzien geeft aan elk interieur. De Obiwand garandeert tevens dat het systeem altijd probleemloos en op economische wijze kan worden verplaatst, veranderd of uitgebreid. De Obiwand kent nauwelijks beperkingen en biedt de mogelijkheden voor een ontwerp naar eigen voorkeur.

Eindeloos combineren

Een gesloten Obiwand kan eindeloos worden gecombineerd met diverse soorten glaselementen en deurelementen. Deze zijn eveneens leverbaar in vele varianten. Elementen die volledig transparant zijn, voorzien van gelaagd glas. Enkel of dubbel beglaasd, met of zonder geïntegreerde lamellen. Wil je jouw naam of logo op het glas? Geen probleem. De keuzes zijn eindeloos! Deze zelfde keuzevrijheid heb je ook bij het bepalen van de deuren, zowel in glas of hout in diverse kleuren en structuren. Tenslotte is Obiwand flexibel en snel en is in nauwe samenwerking met de opdrachtgever een verfraaiing van elk interieur.


Een gesloten aluminium systeemwand

De gesloten systeemwand is een wand die is opgebouwd met een aluminium kaderwerk voorzien van een inwendig frame van H-profielen, isolatie en een volledig afgewerkte beplating. Deze eindafwerking kan een gipspaneel zijn voorzien van mooi vinyl-behang of met een gemelamineerde spaanderplaat met diverse keuzes qua design. Tevens kun je de wand opbouwen met een verscheidenheid aan dichte aluminium elementen die zijn voorzien van houten panelen.

Afwerking


Je keuze qua afwerking wordt afgeklemd door een aluminium kliklijst of een pvc afdekbies die je op het H-profiel monteert. Daarnaast is er een mogelijkheid om de gesloten systeemwand uit te voeren met een 0-voeg. Door de vele mogelijkheden op het gebied van kleuren, elementen en designs kun je de systeemwand vormgeven naar uw eigen smaak.

Montagegema
k

De Obiwand kenmerkt zich door het montagegemak, snelheid en de duurzaamheid. De volledige systeemwand is namelijk demonteerbaar en op een andere plek weer op te bouwen. Oftewel 100% recyclebaar. Dat noemen we pas bouwen met een gedachte en systeem!

Keuzes

Gesloten systeemwand voorzien van een gipspaneel met vinyl.
Gesloten systeemwand met een gemelamineerde spaanderplaat.
Gesloten systeemwand voorzien van speciale aluminium elementen.

Na deze keuze gaan we de rest van je wand samenstellen. We kiezen kleuren, profielen, deuren en nog veel meer.


OBI-BOX

Naast een deur heb je natuurlijk ook deurbeslag nodig met de juiste scharnieren. Bij buildingnextgen
combineren we dit in onze Obi-box.
Stacks Image 81
In deze boxen zitten alle producten die je nodig hebt om de deur af te hangen en sluitend te maken.


SLIMME OPLOSSING PERFECTE OPTIK


Wil je meer weten van de montage Systeemwanden hier het Video
~

eindeloos

~


combineren - flexibel - snel te monteren
Office: Frans Erensstraat 51, 6367 SK Voerendaal
Nederland Mobil: +31 6 1402 4825